Başkanımız

Emin TUĞRUL kimdir?

M. Emin TUĞRUL 1965 Van doğumludur.  İlk ve ortaöğretimini Van merkezde Liseyi Ticaret Meslek Lisesinde okumuştur. Çeşitli ticari sektörlerde faaliyet gösteren M.Emin TUĞRUL beş yıl Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf odası Yönetim Kurulu görevlerinde bulunmuştur. Evli ve dört çocuk babasıdır.

Amacımız: Tüm siyasi fikirleri, hayata bakış açıları ne olursa olsun bütün taksici esnafı, minübüsçü esnafı, nakliyeci esnafı ve kamyoncu esnafına ulaşmak ve onları Oda çatısı altında hep birlikte hareket ettirmektir. Bunun için bütün şoför esnafı meslektaşlarımıza kucak açarak teveccühlerini istemekteyiz.

Bizler, tüm kurumlarla işbirliği yaparak bu kentin gelişmesi ve esnafımızın kalkınması için neler yapabileceğimiz üzerinde çalışacağız. Bu nedenle Beş bine yakın üyesi olan Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını Büyükşehir’e yakışır bir oda haline getireceğiz.

Şoförler ve Otomobilciler Odası tüm şoför meslektaşlarımızın bir araya gelebileceğimiz bir kurum olma konusunda en doğru adrestir.